Hanorace

Filters

Showing all 3 results

Categories

Categories

Categories

3 products

Hanoracul The Stories of O. este unisex, fabricat din materiale sustenabile, certificate: bumbac organic și poliester reciclat.

 • Quickview

  Hanorac alb O. Brad Frumos!

  , , ,
  Hanoracul “O. Brad Frumos!” face parte din cea mai nouă colecție The Stories of O. dedicată sărbătorii Crăciunului, fiind cadoul ideal pentru acest sezon. Este unisex, fabricat ca de obicei din materiale sustenabile, certificate: bumbac organic și poliester reciclat.Poartă mesajul semnătură The Stories of O.: O. Brad Frumos!Hanoracul e disponibil în măsuri de la XS la XL.
  310 lei
 • Quickview

  Hanorac verde O. Brad Frumos!

  , , ,
  Hanorac unisex imprimat cu alb cu textul O. Brad Frumos! Compoziție: 85% bumbac organic, 15% poliester reciclat. Recomandări de întreținere și curățare: curățare chimică sau spălare ușoară la 30 de grade.
  310 lei
 • Quickview

  Hanorac roșu O. Brad Frumos!

  , , ,
  Hanoracul “O. Brad Frumos!” face parte din cea mai nouă colecție The Stories of O. dedicată sărbătorii Crăciunului, fiind cadoul ideal pentru acest sezon. Este unisex, fabricat ca de obicei din materiale sustenabile, certificate: bumbac organic și poliester reciclat. Poartă mesajul semnătură The Stories of O.: O. Brad Frumos! Hanoracul e disponibil în măsuri de la XS la XL.
  310 lei