Noutăți

Filtrează teme

Showing 1–12 of 69 results

Vezi 12/24/All

Categories

Price filter

Categories

Categories

Price filter

1-12 of 69 products

 • Quickview

  Tricou dama O. Viata Mea!

  , , , , ,
  „O. viata mea” este dedicația universală pe care Ovidiu Mureșanu o face celor care iubesc viața, prietenilor, apropiaților, necunoscuților, tuturor oamenilor care se bucură la maxim de ceea ce trăiesc. Tricoul este unisex și se recomandă purtarea lui la festivalurile de muzică, la petreceri cu lăutari, pe plajele din Mamaia & Vama Veche sau în locurile cele mai hip din Londra, Berlin, New York sau Tokio. Il poti combina cu celelalte piese din colectie, pentru un look unic si fresh. Aici AICI o idee de outfit.
  193 lei
 • Quickview

  Tricou dama O. My God!

  , , ,
  O. My God! e tricoul exclamație, e tricoul bucuriei și fericirii. Fabricat din bumbac organic, alb, acum il gasiti si in acest croi special pentru femei. E un tricou care te invită să te simți bine, asa ca poartă-l pe plajă, la party sau când vrei să fii super cool!
  193 lei
 • Sale
  129 lei
  Quickview

  Tricou dama O. caut cu lumânarea!

  , , , , , ,
  Tricoul O. caut cu lumânarea! este unisex, fabricat din bumbac organic 100%,  si face parte din colectia O. Iubesc! Poți purta tricoul atunci când ieși cu prietenii în oraș, la muncă sau când practici sport. Asortează o pereche de jeasi și incălțăminte sport, sau o fusta cool, mini, tot de jeans, si ciocate. Textul este scris cu negru, cu caracterele specifice The Stories of O.
  129 lei
  129 lei
 • Sale
  129 lei
  Quickview

  Tricou dama O. Vrei?

  , , , , , ,
  Tricoul O. Vrei? este unisex, fabricat din bumbac organic 100%,  si face parte din colectia O. Iubesc! Poți purta tricoul atunci când ieși cu prietenii în oraș, la muncă sau când practici sport. Asortează o pereche de jeasi și incălțăminte sport, sau o fusta cool, mini, tot de jeans, si ciocate. Textul este scris cu negru, cu caracterele specifice The Stories of O.
  129 lei
  129 lei
 • Quickview

  Tricou dama O. My Love

  , , , , ,
  Tricoul de dama O. My Love este dedicația de dragoste pe care o poți face oricând ființei iubite. Poartă-l cu drag sau dăruiește-l cu drag. O. My Love este fabricat din bumbac organic premium, 180 gsm, iar acest model are un croi potrivit pentru femei. Pentru un spor de coolness e disponibil in mai multe variante de culoare: Violet, Alb sau culoarea piersicii: Peach.
  193 lei
 • Sale
  129 lei
  Quickview

  Tricou dama „About Love”

  , , , , , ,
  Tricoul „About Love” este purtatorul unui mesaj de dragoste si face parte din colectia dedicata aniversarii a 10 ani de prezenta online a lui Ovidiu Muresanu. De aceea acest tricou are imprimat pe fata crezul online a lui Ovidiu: „because all the good stories are stories about love”, cel cu care debuta in urma cu 10 ani pe blogul personal: ovidiumuresanu.com. Colectia mai incude tricouri unisex si bluze, realizate din bumbac organic certificat in combinatie cu poliester reciclat, pe care speram sa le purtati cu placere, impreuna cu acest manifest al dragostei.
  129 lei
  129 lei
 • Sale
  129 lei
  Quickview

  Tricou unisex „About Love”

  , , , , ,
  Tricoul „About Love” este purtatorul unui mesaj de dragoste si face parte din colectia dedicata aniversarii a 10 ani de prezenta online a lui Ovidiu Muresanu. De aceea acest tricou are imprimat pe fata crezul online a lui Ovidiu: „because all the good stories are stories about love”, cel cu care debuta in urma cu 10 ani pe blogul personal: ovidiumuresanu.com. Colectia mai incude tricouri de dama si bluze, realizate din bumbac organic certificat in combinatie cu poliester reciclat, pe care speram sa le purtati cu placere, impreuna cu acest manifest al dragostei.
  129 lei
  129 lei
 • Sale
  139 lei
  Quickview

  Tricou unisex „About Love” Editie Speciala Aniversara

  , , , , ,
  Tricoul „About Love” face parte din colectia dedicata aniversarii a 10 ani de prezenta online a lui Ovidiu Muresanu. De aceea acest tricou are imprimat pe spate textul 1.O., iar pe fata crezul online a lui Ovidiu: „because all the good stories are stories about love”, cel cu care debuta in urma cu 10 ani pe blogul personal: ovidiumuresanu.com. Colectia mai incude bluze, realizate din bumbac organic certificat in combinatie cu poliester reciclat, pe care speram sa le purtati cu placere, impreuna cu acest manifest al dragostei.
  139 lei
  139 lei
 • Sale
  229 lei
  Quickview

  Bluza unisex „About Love”

  , , , , ,
  Bluza „About Love” face parte din colectia dedicata aniversarii a 10 ani de prezenta online a lui Ovidiu Muresanu. Bluza are imprimat pe fata crezul online a lui Ovidiu: „because all the good stories are stories about love”, cel cu care debuta in urma cu 10 ani pe blogul personal: ovidiumuresanu.com. Colectia mai incude tricouri, toate realizate din bumbac organic certificat, pe care speram sa le purtati cu placere, impreuna cu acest manifest al dragostei.
  229 lei
  229 lei
 • Sale
  259 lei
  Quickview

  Bluza unisex „About Love” Editie speciala aniversara

  , , , , ,
  Bluza "About Love" face parte din colectia dedicata aniversarii a 10 ani de prezenta online a lui Ovidiu Muresanu. De aceea aceasta bluza are imprimat pe spate textul 1.O., iar pe fata crezul online a lui Ovidiu: "because all the good stories are stories about love", cel cu care debuta in urma cu 10 ani pe blogul personal: ovidiumuresanu.com. Colectia mai incude tricouri, toate realizate din bumbac organic certificat, pe care speram sa le purtati cu placere, impreuna cu acest manifest al dragostei.
  259 lei
  259 lei
 • Sale
  129 lei
  Quickview

  Tricou O. shit

  , , , , ,
  Tricoul O. shit face parte din O.moji, cea mai cool colectie The Stories of O., prima lansata in Romania printr-un challenge pe TikTok! E fabricat din bumbac organic, premium, este unisex,  are emoji-ul din broderie aplicata si litera O. imprimata cu negru. Poartă-l pe plajă, la party sau când vrei să fii super cool!
  129 lei
  129 lei
 • Sale
  129 lei
  Quickview

  Caciula O. shit

  , , , , ,
  Caciula O. shit face parte din O.moji, cea mai cool colectie The Stories of O., prima lansata in Romania printr-un challenge pe TikTok! E fabricata din bumbac organic premium si este unisex, avand o masura unica. Are litera O. si emoji-ul din broderie aplicata pe banda frontala. E o caciula calduroasa, ideala pentru sezonul rece, pe care o poti purta la intalnirile cu prietenii in oras la un vin fiert, sau la munte, la ski ori in drumetii.
  129 lei
  129 lei

ro_RORomanian