Gentlemenii poarta papion. Intotdeauna!

Gentlemenii poarta papion. Intotdeauna!
May 6, 2018 thestoriesofo
  • Papion self by Ovidiu Muresanu & Mădălina Spîrleanu, Papion self tie

Da, asa e! Si pot sa pun pariu ca si peste 100 de ani, barbatii vor purta la cele mai elegante evenimente un tuxedo insotit de un papion. Pentru ca un gentleman stie ca, sa arati intotdeauna impecabil, nu tine neaparat de cheltuieli exuberante: sa investeasca intr-o pereche exorbitant de scumpa de pantofi italieni sau un costum de la un mare designer. Ci mai ales, ca eleganta tine de detalii. Iar daca vreti sa fiti un adevarat gentleman, iata cateva sfaturi pentru voi:

  1. Un gentleman stie ca nu hainele il fac pe om. Dar stie in acelasi timp, ca prima impresie conteaza, iar aici hainele vorbesc mai puternic decat ceea ce spune sau face.
  2. Indiferent de care sunt trendurile in moda, un gentleman stie exact care sunt culorile si croielile care ii vin cel mai bine.
  3. Un gentleman se simte complimentat cand este intrebat de unde isi cumpara hainele. Insa in niciun caz nu va face parada cu brandurile de designer pe care le poarta sau preturile pe care le-a platit pentru imbracaminte.
  4. Daca un gentleman nu este sigur de dresscode-ul unui eveniment la care trebuie sa participe, intotdeauna va prefera riscul de a fi undersdressed decat overdressed.
  5. Un gentleman nu va purta niciodata un papion sau o cravata care va fi din acelasi material cu batista de buzunar.
  6. Si ultimul, dar nu cel din urma, purtati papion! Gasiti unele unicat in colectia mea, The Stories of O., realizate din matase, catifea sau bumbac egiptean. Sunt self-tie si au doua fete, asa ca le puteti purta in mai multe combinatii, ramanand insa niste adevarati gentlemen.

Love,

O.

Vezi aici modelele disponibile din colectia de papioane  „The Stories of O.”

Îți poți completa ținuta cu un set de butoni personalizati The Stories of O. – limited edition

Photography:  Alexandru Rosieanu
Hair Style: Robert Both Studio  

 

Comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.

en_GBEnglish