Home

New
Sunglasses!

New wallets
selection.

S/S 15 hats
now in.

Check out
our bags.

Latest Arrivals

VIEW ALL PRODUCTS

 • Quickview

  Tricou „About Love”

  , , , ,

  Tricoul „About Love” face parte din colectia dedicata aniversarii a 10 ani de prezenta online a lui Ovidiu Muresanu. De aceea acest tricou are imprimat pe fata crezul online a lui Ovidiu: „because all the good stories are stories about love”, cel cu care debuta in urma cu 10 ani pe blogul personal: ovidiumuresanu.com. Colectia mai incude bluze, realizate din bumbac organic certificat in combinatie cu poliester reciclat, pe care speram sa le purtati cu placere, impreuna cu acest manifest al dragostei.

  180 lei

 • Quickview

  Tricou „About Love” Editie Speciala Aniversara

  , , , ,

  Tricoul „About Love” face parte din colectia dedicata aniversarii a 10 ani de prezenta online a lui Ovidiu Muresanu. De aceea acest tricou are imprimat pe spate textul 1.O., iar pe fata crezul online a lui Ovidiu: „because all the good stories are stories about love”, cel cu care debuta in urma cu 10 ani pe blogul personal: ovidiumuresanu.com. Colectia mai incude bluze, realizate din bumbac organic certificat in combinatie cu poliester reciclat, pe care speram sa le purtati cu placere, impreuna cu acest manifest al dragostei.

  193 lei

 • Quickview

  Bluza „About Love”

  , , , ,

  Bluza „About Love” face parte din colectia dedicata aniversarii a 10 ani de prezenta online a lui Ovidiu Muresanu. Bluza are imprimat pe fata crezul online a lui Ovidiu: „because all the good stories are stories about love”, cel cu care debuta in urma cu 10 ani pe blogul personal: ovidiumuresanu.com. Colectia mai incude tricouri, toate realizate din bumbac organic certificat, pe care speram sa le purtati cu placere, impreuna cu acest manifest al dragostei.

  330 lei

 • Quickview

  Bluza „About Love” Editie speciala aniversara

  , , , ,

  Bluza "About Love" face parte din colectia dedicata aniversarii a 10 ani de prezenta online a lui Ovidiu Muresanu. De aceea aceasta bluza are imprimat pe spate textul 1.O., iar pe fata crezul online a lui Ovidiu: "because all the good stories are stories about love", cel cu care debuta in urma cu 10 ani pe blogul personal: ovidiumuresanu.com. Colectia mai incude tricouri, toate realizate din bumbac organic certificat, pe care speram sa le purtati cu placere, impreuna cu acest manifest al dragostei.

  369 lei

 • Sale

  129 lei

  Quickview

  Tricou O. shit

  , , , , ,

  Tricoul O. shit face parte din O.moji, cea mai cool colectie The Stories of O., prima lansata in Romania printr-un challenge pe TikTok!

  E fabricat din bumbac organic, premium, este unisex,  are emoji-ul din broderie aplicata si litera O. imprimata cu negru.

  Poartă-l pe plajă, la party sau când vrei să fii super cool!

  129 lei

  129 lei

 • Sale

  129 lei

  Quickview

  Caciula O. shit

  , , , , ,

  Caciula O. shit face parte din O.moji, cea mai cool colectie The Stories of O., prima lansata in Romania printr-un challenge pe TikTok!

  E fabricata din bumbac organic premium si este unisex, avand o masura unica. Are litera O. si emoji-ul din broderie aplicata pe banda frontala.

  E o caciula calduroasa, ideala pentru sezonul rece, pe care o poti purta la intalnirile cu prietenii in oras la un vin fiert, sau la munte, la ski ori in drumetii.

  129 lei

  129 lei

Get 50% OFF — On selected items only — Ends soon!

Featured Article

Oct29
O. My God! Denim! Noua colecție e aici!

O. My God! Denim! Noua colecție e aici!
By / No Comments

HellO, WOrld! O. My God! Denim! Era 6 dimineata in desertul cel rosu din Iordania, iar prin bucata transparenta, cat un perete, a iglu-ului nostru martian, se vedea cum o parte din cer…

Show Recently Viewed

You haven't viewed any products yet.

Comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.

en_GBEnglish