Home

The Flock Collection

VIEW ALL PRODUCTS
 • Quickview

  Tricou dama O. Viata Mea!

  , , , , ,
  „O. viata mea” este dedicația universală pe care Ovidiu Mureșanu o face celor care iubesc viața, prietenilor, apropiaților, necunoscuților, tuturor oamenilor care se bucură la maxim de ceea ce trăiesc. Tricoul este unisex și se recomandă purtarea lui la festivalurile de muzică, la petreceri cu lăutari, pe plajele din Mamaia & Vama Veche sau în locurile cele mai hip din Londra, Berlin, New York sau Tokio. Il poti combina cu celelalte piese din colectie, pentru un look unic si fresh. Aici AICI o idee de outfit.
  193 lei
 • Quickview

  Tricou dama O. My God!

  , , ,
  O. My God! e tricoul exclamație, e tricoul bucuriei și fericirii. Fabricat din bumbac organic, alb, acum il gasiti si in acest croi special pentru femei. E un tricou care te invită să te simți bine, asa ca poartă-l pe plajă, la party sau când vrei să fii super cool!
  193 lei
 • Sale
  129 lei
  Quickview

  Tricou dama O. caut cu lumânarea!

  , , , , , ,
  Tricoul O. caut cu lumânarea! este unisex, fabricat din bumbac organic 100%,  si face parte din colectia O. Iubesc! Poți purta tricoul atunci când ieși cu prietenii în oraș, la muncă sau când practici sport. Asortează o pereche de jeasi și incălțăminte sport, sau o fusta cool, mini, tot de jeans, si ciocate. Textul este scris cu negru, cu caracterele specifice The Stories of O.
  129 lei
  129 lei
 • Sale
  129 lei
  Quickview

  Tricou dama O. Vrei?

  , , , , , ,
  Tricoul O. Vrei? este unisex, fabricat din bumbac organic 100%,  si face parte din colectia O. Iubesc! Poți purta tricoul atunci când ieși cu prietenii în oraș, la muncă sau când practici sport. Asortează o pereche de jeasi și incălțăminte sport, sau o fusta cool, mini, tot de jeans, si ciocate. Textul este scris cu negru, cu caracterele specifice The Stories of O.
  129 lei
  129 lei
 • Quickview

  Tricou dama O. My Love

  , , , , ,
  Tricoul de dama O. My Love este dedicația de dragoste pe care o poți face oricând ființei iubite. Poartă-l cu drag sau dăruiește-l cu drag. O. My Love este fabricat din bumbac organic premium, 180 gsm, iar acest model are un croi potrivit pentru femei. Pentru un spor de coolness e disponibil in mai multe variante de culoare: Violet, Alb sau culoarea piersicii: Peach.
  193 lei
 • Sale
  129 lei
  Quickview

  Tricou dama „About Love”

  , , , , , ,
  Tricoul „About Love” este purtatorul unui mesaj de dragoste si face parte din colectia dedicata aniversarii a 10 ani de prezenta online a lui Ovidiu Muresanu. De aceea acest tricou are imprimat pe fata crezul online a lui Ovidiu: „because all the good stories are stories about love”, cel cu care debuta in urma cu 10 ani pe blogul personal: ovidiumuresanu.com. Colectia mai incude tricouri unisex si bluze, realizate din bumbac organic certificat in combinatie cu poliester reciclat, pe care speram sa le purtati cu placere, impreuna cu acest manifest al dragostei.
  129 lei
  129 lei

The J110 Chair in Soaped Oak.

About A Chair

Now available in a thousand different options.

Limited edition antique Ottoman.

Perfect for Summer

Latest News

Comentarii (%s)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.

ro_RORomanian