O. Iubesc, prima colectie de tricouri semnata 100% The Stories of O.

O. Iubesc, prima colectie de tricouri semnata 100% The Stories of O.
mai 3, 2018 thestoriesofo

HellO, WOrld!

Iubirea este peste tot in jurul nostru in aceste zile de primavara!

Si nu-i asa ca e un moment perfect? Pentru ca O. Iubesc, prima colectie de tricouri semnata 100% The Stories of O., este dedicata in intregime dragostei! Oricarui fel de dragoste. Iubirea tandra, iubirea fara sfarsit, iubirea puternica, prima iubire, ultima iubie, iubirea ca un foc de artificii, iubirea jucausa, iubirea care iti taie rasuflarea, chiar acea iubire pe care tu si numai tu o poti simti este celebrata prin aceasta colectie de tricouri. Pentru ca la fel ca si tine, si iubirea ta e unica. Si acum poti sa si declari asta, purtand un tricou din colectia O. Iubesc.

Alege mesajul care ti se potriveste din cele trei: O. Iubesc!, O. Ador! sau O. Vrei? Acum poti sa o spui in gura mare. Si poti chiar sa porti asta. E declaratia ta de dragoste! Si o poti combina cu jeans si o jacheta biker sau chiar cu un costum usor, daca te pregatesti sa iesi seara la o petrecere in gradina. Sau chiar cu o pereche de shorts, pentru plaja sau la un pool party. De ce nu? Nu se stie de unde apare dragostea, asta daca mai esti inca in cautarea ei.

Tricourile din aceasta colectie sunt unisex si sunt facute din bumbac organic. O. Iubesc!, O. Ador! O. Vrei? Sunt disponibile pe TheStoriesofO.ro. Poarta-le cu drag!

LOve,

O.

 

Photography: Vlad Kozlowsky
Hair Style: Robert Both Studio

Outfit: O. Iubesc! & O. Vrei? Tshirts by The Stories of O., H&M suit, Emporio Armani shoes, Ray-Ban & Illesteva sunglasses.

Comentarii (%s)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.

ro_RORomanian