Livrare si retururi

Politica de retur

Da, poti comanda, proba si returna, daca este cazul. Noi o sa iti livram produsele in maxim 7 zile lucratoare. Asta in cazul in care nu exista factori independenti de noi (meteo sau conditii deosebite economice/sanitare/ la nivel mondial) care sa ne faca sa intarziem livrarea. In acest caz te vom anunta prin email sau telefonic de situatia aparuta.

TheStoriesofO.ro accepta toate retururile, fara a fi motivate, in decurs de 10 zile lucratoare. Ai la dispozitie primele 5 zile lucratoare pentru a ne trimite mail la contact@thestoriesofo.ro cu mesajul „returnez (numele produsul si codul comenzii) si inca 5 zile lucratoare pentru a returna pachetul. Asta inseamna ca produsul returnat trebuie sa se intoarca la depozitul nostru in maximum 14 zile calendaristice din momentul in care ai primit produsul. Te rugam sa iei in considerare ca transportul poate dura pana la 5 zile lucratoare, cu exceptia cazului cand este trimis via livrare expres.

Daca doresti mai multe informatii, te rugam sa ne contactezi la email: contact@thestoriesofo.ro

Te rugam citeste cu atentie informatiile de jos:

• Inainte de a comanda orice produs, te rugam insistent sa verifici cu atentie produsul pe site. In pagina de descriere a produsului vei gasi toate informatiile necesare. In cazul in care doresti mai multe informatii, te rugam sa ne contactezi la. De asemenea, in acceasi pagina destinata produsului, ai la dispozitie zoom-ul pentru a avea posibilitatea de a studia in detaliu atat compozitia materialului din care este fabricat cat si detaliile acestuia.
• Serviciul de curierat pe care noi il folosim este FAN COURIER iti recomandam ca pentru usurinta returarii sa folosesti acelasi serviciu. Totusi, daca doresti sa folosesti un alt serviciu de curierat pentru returnarea produselor, poti alege oricare altul.
• Plata transportului retur este in responsabilitatea clientului.
• Trimite coletul cu produsul si factura/ proforma din coletul primit la adresa expeditorului.
• Costul returnarii produsului va fi suportat de client.
• Atentie! Nu primim colete cu plata ramburs.
• Conform legislatiei generale commune privind transferul de propietate asupra bunului, aplicata in Romania, produsul este in totala ta responsabilitate pana in momentul in care ajunge inapoi la noi.
• Te sfatuim sa verifici cu atentie daca este produsul pe care l-ai comandat, daca nu cumva s-a deteriorat pe parcursul transportului sau in timpul ambalarii si daca este masura dorita.
• Atentie! In cazul unui produs realizat sur mesure posibilitatea de returnare al acestuia se anuleaza.
• Conform conditiile stipulate in art 4 alin.1 lit b) din O.G. 130/2000, in cazul cumpararii de produse de pe site-ul www.TheStoriesofO.ro, cumparatorul nu are dreptul sa opteze decat o singura data pentru returnarea/inlocuirea unui produs.
• Te rugam sa iei in considerare ca produsele trebuie returnate in ambalajul original.
• Renuntarea la cumparare in mod repetat va putea fi considerata un abuz.
• In cazul in care ti-am trimis un alt produs decat cel comandat, il poti returna fara nici un cost adiacent. Noi vom suporta toate cheltuielile cu transportul si iti vom trimite produsul cerut imediat ce vom primi coletul.
• Aceste politici de returnare nu afecteaza in nici un fel drepturile tale prevazute de legea aflata in vigoare.
• Daca ai mai putin de 18 ani, informeaza-ti tutorele daca vrei sa comanzi.
Culorile produselor
• Depunem constant toate eforturile necesare pentru a-ti arata un produs in culorile lui originale. Totusi, datorita faptului ca fiecare monitor poate avea setari diferite, este posibil ca sa vezi culorile usor modificate fata de original. De aceea, nu putem garanta ca ceea ce vezi pe monitor respecta in totalitate culoarea produsului.
Ce trebuie sa faci pentru a returna un produs?
• Trimite-ne un mail la contact@TheStoriesofO.ro cu subiectul returnez [nume produs si cod]. In mesaj te rugam sa scrii datele tale de identificare pe site, un numar de telefon la care te putem gasi si adresa de livrarea la care a fost comandat produsul, precum si nr de cont bancar in care doresti sa-ti returnam banii.
• O data ajuns produsul inapoi la noi, in starea initiala in care ti l-am trimis, nefolosit in maximum 14 zile calendaristice iti vom returna in contul bancar indicat de catre tine suma platita pentru produsul returnat.
Schimbarea unui produs
• Putem schimba produsul returnat cu unul similar, o alta masura (acelasi cod, model, culoare, material), in functie de disponibilitatea stocului.
• Daca doresti sa schimbi cu un alt produs (alt cod, model, culoare, material), vei achita diferenta de pret la livrare, daca produsul este mai scump. Noul produs solicitat la schimb ti-l vom putea trimite numai dupa ce ai returnat produsul cumparat initial. Rambursarea contravalorii produsului ori, dupa caz, inlocuirea acestuia, se va face in maximum 14 de zile de la retur.
• In toate cazul inlocuirii produselor ca urmare a renuntarii la cumparare, costurile de inlocuire sunt suportate de catre client.
Comenzi internationale
Costurile de livrare implicate de returnarea sau inlocuirea produselor, pentru comenzile internationale vor fi achitate de catre client.

Aceste dispozitii se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse de pe acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta.

Iti multumim pentru ca ai ales www.TheStoriesofO.ro!