Termeni si conditii

Bine ati venit la TheStoriesofO.ro!
Acest site (numit in continuare si „noi”, „al nostru”) este este proprietatea SC. ITHINK MEDIA S.R.L. Accesul si utilizarea acestui site, a informatiei, serviciilor si produselor sunt reglementate de urmatoarele termene si conditii (numite in continuare si „T&C”) si de securitatea informatiilor (numite in continuare si SI).
Plasarea de comenzi online semnifica acceptul tau in ceea ce priveste T&C si SI, si de aceea te rugam sa citesti cu atentie.
In functie de parerile utilizatorilor site-ului, s-ar putea ca in timp sa modificam T&C si SI. De aceea, te rugam verifica-le inainte de a comanda. In cazul in care nu esti de acord cu acestea, te rugam sa nu plasezi comanda pana nu sunt lamurite punctele neclare. Orice schimbari survenite dupa plasarea si confirmarea de catre noi a comenzii, nu vor afecta comanda, exceptie facand cazurile in care legea ne-o va cere.

Inregistrarea
Pentru a te loga, este necesar sa ne furnizezi urmatoarele informatii despre tine: numele si prenumele din actul de identitate, adresa e-mail, adresa domiciliu, adresa de livrare a produselor, nr de telefon la care poti fi contactat(a), date de identificare BI/CI/pasaport, data nasterii. In cazul in care aceste una sau mai multe informatii din cele de mai sus se schimba, te rugam sa ne anunti la contact@thestoriesofo.ro.
Pentru a veni in intampinarea cerintelor tale, veridicitatea acestor informatii este obligatorie. De aceea, in cazul in care aceste informatii sunt incorecte sau insuficiente, ne rezervam dreptul de a-ti bloca acesul la site, fara preaviz, pe o perioada stabilita de noi, fara a fi nevoie de acordul tau.

Plasarea comenzii
Plasand o oferta pe site-ul nostru, ne dai acceptul folosirii datelor tale (inclusiv a celor adaugate ) in scopul livrarii produselor, serviciilor si informatiilor cerute. Acest lucru implica si acordul catre terte parti care sunt implicate in activitatea mai sus descrisa. Intelegem ca o data cu acceptarea T&C si SI avem acordul tau pentru folosirea informatiilor furnizate de catre tine de in scopul de a exclude posibile fraude. Aceste informatii ar putea fi inregistrate de catre organele abilitate. Daca ai mai putin de 18 ani, te rugam sa-ti anunti tutorele despre aceasta actiune.

Cum comanzi?
Pentru a plasa o comanda, este nevoie de inregistrarea informatiilor tale in baza noastra de date.
Iata care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmezi:
• Pe home page (pagina principala a site-ului), in meniul din footer-ul paginii, este un „buton” cu denumirea „Contul Meu”. Da un click pe acest buton.
• Ti se va deschide o pagina web noua, cu campuri pe care va trebui sa le completezi, reprezentand informatia necesara pentru ca noi sa-ti putem livra corespunzator informatiile, servicile si produsele de pe site-ul nostru dupa completarea acesto informatii, apasa butonul „Trimite”. In acest fel, ti-ai creat un cont in magazinul online The Stories of O.
• ATENTIE! Pentru a te inregistra pe site, vei avea nevoie de un „user name” si o „parola”. Accesul pe site si consecintele oricarei activitati desfasurate prin folosirea parolei reprezinta responabilitatea ta in mod integral. In cazul in care ti-ai schimat adresa de e-mail, parola sau ai uitat-o pe aceasta din urma, te rugam anunta-ne si noi iti vom furniza o parola noua. In cazul in care sesizezi activitati desfasurate sub datele tale de identificare, dar care nu-ti apartin, anuna-ne de urgenta!
• Operarea comenzii o putem realiza dupa intregistrarea ta. O data inregistra-t(a), te poti intoarce la produsele pe care doresti sa le vizionezi.
• Se pot plasa comenzi si fara crearea unui cont. Informatiile necesare vor fi introduse in procesul de finalizare a comenzii.
• Ne rezervam dreptul de a refuza comenzile care ridica suspiciuni, cum ar fi un numar foarte mare de produse, informatiile de logare sunt incomplete sau nu au putut fi verificate, adresa de livrarea neconfirmata, altele.

Cum platesti?
Online. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Plata prin card este o metoda sigura deoarece datele cardului tau nu vor fi stocate de catre procesator, ele fiind securizate si incriptate.
In sistem ramburs. Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii. Plata in sistem ramburs este disponibila doar pe teritoriul Romaniei.
Transfer Bancar. Efectuază transferul bancar direct în contul nostru. Folosește numărul comenzi ca referință de plată. Plata se poate efectua prin transfer bancar in cont lei RO38BTRLRONCRT0509658701 deschis la Banca Transilvania – beneficiar SC. ITHINK MEDIA S.R.L.

Politica de preturi
Preturile sunt stabilite in momentul in care produsele sunt expuse pe site si nu includ TVA-ul. Acestea se pot schimba in cazul cand se aplica politica de reduceri sau daca cursul de schimb euro-lei sufera modificari semnificative. Toate preturile sunt exprinate in lei.
Ne rezervam dreptul de a anula orice comanda ce a survenit in urma unor defectiuni tehnice ce au afectat caracteristicile produselor prezente pe www.thestoriesofo.ro, respectiv, dar fara a se limita la acestea, situatiile in care pretul afisat pe www.thestoriesofo.ro pentru un anumit produs este nerealist de mic (in comparatie cu alte produse cu caracteristici asemanatoare), precum si situatiile in care au fost afisate anumite caracteristici eronate pentru produsele comercializate sau nu au fost afisate anumite caracteristici esentiale ale acestora.

Legea guvernanta
Contractul dintre Noi si Cumparator este guvernat de legea romaneasca si va fi interpretat in concordanta cu reglamentarile acesteia. Eventualele neintelegeri vor fi rezolvate pe cale amiabila. In cazul in care rezolvarea neintelegerilor nu este posibila pe cale amiabila, ele vor fi supuse spre solutionare Curtii de Arbitraj Comercial International de pe langa Camera de Comert si Industrie a Romaniei, conform regulamentului sau.

Forta majora
Nici una dintre partile contractante nu raspunde de neexecutarea la termen sau/si de executarea in mod necorespunzator – total sau partial – a oricarei obligatii ce ii revine in baza prezentului contract, daca neexecutarea sau executarea necorespunzatoare a obligatiei respective a fost cauzata de forta majora, asa cum este definita de lege.

Drepturile de autor
Designul, textele, grafica, structura si toate informatiile ce fac parte din site-ul www. www.thestoriesofo.ro sunt propietatea exclusiva a S.C. ITHINK MEDIA S.R.L.
Orice folosire a oricaror materiale si informatii expuse pe site este strict interzisa in cazul in care nu exista permisiune in scris din partea S.C. ITHINK MEDIA S.R.L.

Reclamatii
Pentru orice fel de reclamatii, te rugam sa ne contactezi la  contact@thestoriesofo.ro sau pe pagina de Contact. Te asiguram ca vom face tot ce ne sta in putinta pentru rezlvarea acestora in cel mai scurt timp posibil.

Ultima actualizare:  17.06.2024