The Stories Of O. X

The Stories of O. X Ioana Ciolacu

The Stories of O. X Skin Deep

The Stories of O. X Madalina Spirleanu

Pornind de la povestirile de calatorie ale lui O., aceasta colaborare este o reinterpretare a logoului The Stories of O., ce a fost adus in universul Ioanei Ciolacu. Avem de a face cu o joaca de culori si tesaturi naturale, perfecte pentru o plimbare cu iahtul sau o petrecere pe malul marii, colectia By The Sea incluzand elemente destinate atat ei, cat si lui. Colectia capsula in editie limitata By The Sea este disponibila si in Molecule F Concept Store din Promenada Mall.

Colectiile realizate impreuna cu Skin Deep au inceput printr-o intamplare fericita, de la jocurile de cuvinte pe care Ovidiu le facea impreuna cu Marina Moldovan. Asta a dus, de fapt, si la prima lor colaborare, tricoul O. Brad Frumos. Au urmat O. My Love, O. My God! si O. Viata Mea, dar si colectia de accesorii O. Honey Spent My Money! Cea mai recenta colectie The Stories of O. X Skin Deep se numeste Travel with O. si include tricouri pe care Ovidiu le dedica oraselor si destinatiilor lui de vacanta preferate.

Ovidiu considera papioanele si butonii accesoriile obligatorii ale tinutei unui gentleman. Ca atare, si-a dorit sa creeze o linie de accesorii care sa se potrivesca perfect outfiturilor sale cele mai elegante. Astfel a inceput colaborarea cu Madalina Spirleanu si colectiile de papioane unicat, realizate manual din matase sau/si bumbac egiptean sau catifea. Acestora li s-au adaugat curand butonii ce pot fi personalizati cu initialele celui care ii poarta si care au completat colectia The Stories of O. X Madalina Spirleanu.